BOXA ACTIVA 400W RMS 15''/38CM

Cod produs: BOOPRO15A

Lipsa stoc

Difuzor activ cu 2 cai care exceleaza prin versatilitate si putere, ideal pentru DJ, evenimente live sau instalatii fixe.
Driverul său LF de 15 inchi și tweeterul de compresie cu dom de titan asigură o reproducere excelentă a sunetului, acoperind o lățime de bandă largă de la 45 Hz la 20 kHz.
Puterea acestui difuzor este data de amplificarea sa de clasa AB, care oferă o putere RMS de 400 W, capabilă să atingă un SPL maxim. de 123 dB.
Acest aparat de sunet este pe cât de funcÈ›ional, pe atât de impresionant. Oferă o gamă de opÈ›iuni de conectivitate care includ intrări pentru microfon XLR sau jack de 6,35 mm, precum È™i o intrare de linie XLR sau RCA.
De asemenea, puteți direcționa sunetul către alte difuzoare sau echipamente datorită ieșirilor XLR sau mini-jack de 3,5 mm.
Panoul de control are un egalizator cu 2 benzi pentru a-È›i regla sunetul în funcÈ›ie de nevoile tale.
În ceea ce priveÈ™te construcÈ›ia, BoomTone DJ Pro15A este construit pentru a rezista. Măsoară 455 x 375 x 690 mm È™i cântăreÈ™te 15 kg, făcându-l suficient de compact pentru călătorii frecvente, fiind în acelaÈ™i timp robust pentru a rezista uzurii timpului.