Termeni si conditii

Acest magazin virtual se adreseaza clientilor persoane juridice.

Pentru a folosi acest magazin va obligati sa furnizati date exacte si corecte despre identitatea firmei Dvs si, de asemenea, ne dati acordul de a emite factura fiscala fara semnatura Dvs. Datele obtinute in urma completarii formularelor de inregistrare au caracter strict confidential si nu vor fi instrainate unui tert. Electronic Plus poate folosi anumite date in scopuri publicitare si de marketing. Inainte de prima comanda, veti fi rugati sa ne furnizati o copie dupa CUI-ul societatii.

Reguli de vanzare:

  • Modalitatile de comanda sunt: telefonice, prin fax, prin e-mail, personale.
  • Comenzile transmise pana la ora 12:00 pot fi realizate in aceeasi zi.
  • Livrarea marfii se face prin intermediul curieratului rutier. Firma noastra livreaza marfa implicit cu firma de curierat rapid Nemo Expres, dar la cerere se poate apela si la alti transportatori.
  • Preturile de pe pagina de internet nu includ TVA si cheltuieli de transport.
  • Pentru realizarea primei comenzi adresati-va departamentului vanzari pentru a se stabili modalitatea de plata.
  • Articolele care pot constitui eventuale reclamatii trebuie sa fie impachetate in ambalajul original.
  • Valoarea comenzii minime este 300 RON net.

Echipa Electronic Plus SRL face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe acest site. Rareori acestea pot contine mici inadvertente: pozele au caracter informativ si nu creeaza obligatii contractuale. Fotografiile afisate au caracter orientativ si produsul poate contine accesorii diferite fata de pachetul standard. Specificatiile tehnice sunt informative, conforme cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati.Acestea pot fi modificate fara o instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Aceleasi conditii se aplica si pretului produsului.
Preturile produselor NU CONTIN TVA.
Taxele de transport se calculeaza dupa crearea unui cont in cadrul magazinului nostru online. Fiecare produs beneficiaza de garantia specifica data de catre producatorul sau distribuitorul autorizat in Romania.
Toate marcile apartin detinatorilor legali.
Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.
Va stam oricand la dispozitie pentru evelntuale clarificari.

INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC ELECTRONIC PLUS SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastre ori o alta persoana.
Scopul colectarii datelor este livrarea produselor.
Sunteti obligat sa furnizati datele, acestea fiind necesare finalizarii comenzii.
Refuzul dvs. determina imposiblitatea prelucrarii comenzii.
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: departament vanzari si relatii cu clientii.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la office@electronicplus.ro.
De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.